Важно! Заради прекин на Дежурниот телефонски број 3076-200 јавете се на 075-400-100Заради сервис на оптичката мрежа на телефонскиот оператор, дежурниот телефонски број 3076-200 ќе биде во прекин, до 00-06 часот на 05,10,2018 год.

За пријавување на итни дефекти, како течење од внатрешната грејна инсталација, Ве молиме јавете се на 075-400-100.

На располагање Ви остануваат и веб формуларот на сајтот на Снабдување со топлина Балкан Енерџи, како и СМС броевите 070-369-337 и 078-207-056.