Промена на работно време на наплатните центри на БЕГИнформираме дека од денес 06.04.2020наплатните центри на компанијата ќе работат со ново работно време и тоа од понеделник до петок од 7.30 до 18 часот а во саботите од 7.30 до 13 часот. Измената на работното време на наплатните центри e согласно одлуките на Владата на СРМ за ограничувања за движењето.

Во интерес на јавното здравје, безбедноста на потрошувачите и вработените, како и справување со заканата од корона вирусот (КОВИД-19), апелираме:

  • ПЛАЌАЈТЕ ГИ ФАКТУРИТЕ ЕЛЕКТРОНСКИ без провизија преку нашата веб страната со користење на
  • Минимизирајте ги посетите на наплатните центри и деловната зграда на компанијата, освен за неодложни барања и услуги. При посета на наплатните центри задолжително
    • ОДРЖУВАЈТЕ РАСТОЈАНИЕ МЕЃУ СЕБЕ ОД НАЈМАЛКУ 2 МЕТРИ
    • НОСЕТЕ ЛИЧНА ЗАШТИТНА ОПРЕМА НА ЛИЦЕТО (респираторна маска ФФП2, хируршка маска за еднократна употреба, текстилна маска за повеќекратна употреба, свилена марама или шал, памучна марама или шал, бандана и слично).

 

НИЕ СМЕ ТУКА ЗА ВАС, КОНТАКТИРАЈТЕ НÉ

За сите потребни информации обратете се во “Центар за грижа на потрошувачи”,  на телефонските броеви 02/3076 200 и 075/400-100, или користете електронска пошта contact@beg-snabduvanje.com.mk

 

Заштитете се себеси и другите со плаќање на сметките од дома, користете електронско плаќање!