Привремен телефонски број за пријавување рекламации поврзани со течење во грејната инсталацијаДежурниот телефонски број 3076-200 е во прекин, поради дефект на оптичката мрежа во реонот на Тафталиџе.

За пријавување на итни дефекти, како течење од внатрешната грејна инсталација, Ве молиме јавете се на 076-359-616.

На располагање Ви остануваат и веб формуларот на сајтот на Снабдување со топлина Балкан Енеџи, како и СМС броевите 070-369-337 и 078-207-056.