Привремен прекин на Дежурниот телефонски број 3076-200 (бројот 075-400-100 останува во функција)Заради интервенција на електричната инсталација, денес (20.05.2019 година) во период од 19:00 до 22:00 часот, дежурниот телефонски број 3076-200 ќе биде во прекин.

За пријавување на итни дефекти, како течење од внатрешната грејна инсталација, Ве молиме јавете се на 075-400-100.