ПРИЕМ НА РЕКЛАМАЦИИ - ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈАЗаради повремени прекин во телекомуникациските услуги од провајдерот, дежурниот телефонски број на Центарот за грижа за потрошувачи, 02/3076-200 повремено ќе биде во прекин.

За пријавување на итни дефекти, како течење од внатрешната грејна инсталација, Ве молиме јавете се на 075/400-100.

Ви благодариме на разбирањето.