Ново работно време на наплатните центри на БЕГИнформираме дека од 13.06.2022 годинанаплатните центри на компанијата ќе работат со ново работно време и тоа, од понеделник до петок од 8.00 до 18 часот а во саботите од 9.00 до 13,30 часот. 

НИЕ СМЕ ТУКА ЗА ВАС!