Ново работно време на наплатните центри на БЕГИнформираме дека од денес 29.11.2021наплатните центри на компанијата ќе работат со ново работно време и тоа, од понеделник до петок од 8.00 до 19.30 часот а во саботите од 9.00 до 14 часот. 

 

НИЕ СМЕ ТУКА ЗА ВАС!