Нормализирана испораката на топлинска енергија за дел од потрошувачите во населбата Капиштец  15.01.2017, Скопје –  Испораката на топлинска енергија за дел од потрошувачите во населбата Капиштец во општината Центар е целосно нормализирана, откако екипите на Дистрибуција со топлина Балкан енерџи го отстранија дефектот н секундарниот вод на улицата Загребска, во доцните ноќни часови. Утринава овие потрошувачи добија навреме испорака на топлинска енергија.

Нормализирана е испораката на топлинска енергија за потрошувачите на улиците:

· Загребска од број 1 до број 19а

· Антон Панов од број 3 до број 10

· Елисие Поповски – Марко од 41 до 43

· Боро Петрушевски од број 27 до број 33

· Мајка Тереза (Водњанска) броевите 60 и 62

· Ацо Караманов број 1 и од број 11 до 33

· Салвадор Аљенде – сите потрошувачи

· Партениј Зоографски сите потрошувачи

· Павле Савелиќ сите потрошувачи

· Славе Деловски број 18б

· Алберт Швајцер број 12

 

За дополнителни информации потрошувачите можат да се обратат во Центарот за грижа на потрошувачи на тел: (02) 3076 200