Не е исполнет условот за испорака на топлинска енергија за 08.10.2020 годинаПочитувани потрошувачи, според известувањето од УХМР, прогнозираната средна надворешна температура за 08.10.2020 изнесува 13oC, што значи условот за старт на топланите не е исполнет.