Наплатните центри на БЕГ работат со редовно работно времеВо согласност со престанок на важност на Одлуката за забрана и посебниот режим на движење на граѓаните на територијата на Република Северна Македонија, од денеска 01.06.2020, наплатните центри на компанијата ќе работат работат со редовно работно време  и тоа од понеделник до петок од 7.30 до 19.00 часот а во саботите од 8 до 13 часот.

Во интерес на јавното здравје, безбедноста на потрошувачите и вработените, како и справување со заканата од корона вирусот (КОВИД-19), апелираме:

  • ПЛАЌАЈТЕ ГИ ФАКТУРИТЕ ЕЛЕКТРОНСКИ

Користете ја услугата BegEPay (Плати сметказа електронско плаќање на веб страната https://beg-snabduvanje.com.mk/ или плаќајте електронски преку банките.

  • ИЗБЕГНУВАЈТЕ НЕПОТРЕБНИ ГУЖВИ

Минимизирајте ги посетите на наплатните центри и деловната зграда на компанијата, освен за неодложни барања и услуги. При посета на наплатните центри задолжително

    • ОДРЖУВАЈТЕ РАСТОЈАНИЕ МЕЃУ СЕБЕ ОД НАЈМАЛКУ 2 МЕТРИ
    • НОСЕТЕ ЛИЧНА ЗАШТИТНА ОПРЕМА НА ЛИЦЕТО (респираторна маска ФФП2, хируршка маска за еднократна употреба, текстилна маска за повеќекратна употреба, свилена марама или шал, памучна марама или шал, бандана и слично).
  • НИЕ СМЕ ТУКА ЗА ВАС, КОНТАКТИРАЈТЕ НÉ

За сите потребни информации посетете ја веб страната https://beg-snabduvanje.com.mk/. Доколку сакате да поднесете барање, изберете го линкот “Центар за грижа на потрошувачи”, обратете се на телефонските броеви 02/3076 200 и 075/400-100, или користете електронска пошта contact@beg-snabduvanje.com.mk

 

Заштитете се себеси и другите со плаќање на сметките од дома, користете електронско плаќање!