Известување за неработни денови на наплатните центри на БЕГИнформираме дека наплатните центри на компанијата нема да работат во сабота (30.04.2022) по повод првомајските празници

Наплатните центри продолжуваат со работа во Вторник (03.05.2022), со вообичаеното работно време.