Известување за неработни денови на наплатните центри на БЕГ за време на Велигденските празнициИнформираме дека наплатните центри на компанијата нема да работат во периодот од петок (22.04.2022) до понеделник (25.04.2022) по повод Велигденските празници.

Наплатните центри продолжуваат со работа во Вторник (26.04), со вообичаеното работно време.

На припадниците од Православна вeроисповед им ги честитаме Велигденските празници.