Известување за неработен ден на наплатните центри на БЕГИнформираме дека наплатните центри на компанијата нема да работат во сабота (11.06.2022) по повод празникот Духовден

Наплатните центри продолжуваат со работа во Понеделник (13.06.2022), со ново работно време и тоа, од понеделник до петок од 8.00 до 18 часот а во саботите од 9.00 до 13.30 часот.