Испад на Топлана Исток поради дефект на електродистрибутивната мрежаПоради дефект на мрежата на ЕВН во тој реон, топлана Исток не испорачува топлинска енергија кон потрошувачите на Ново Лисиче, Аеродром, Кисела Вода и Центар.

Очекуваме дефектот набрзо да се санира и повторно да се воспостави нормална испорака на топлинска енергија.