Добивајте ги сметките за топлинска енергија по електронска поштаВо интерес на јавното здравје, безбедноста на потрошувачите и вработените, како и справување со заканата од корона вирусот (КОВИД-19), Ве покануваме да ја користите електонската услуга „е-фактура“ со која фактурите за топлинска енергија ќе може да ги добивате по електронска пошта.

За таа цел е потребно да

 

Со користењето на услугата „е-фактура“,

  • Навремено ќе ги добивате фактурите за топлинска енергија
  • Ќе можете навремено да ги платите фактурите, со што ќе ја избегнете каматата за задоцнето плаќање
  • Електронски можете да ги архивирате фактурите за топлинска енергија
  • Фактурите ќе ги добивате на едно место, доколку имате повеќе регистрирани имоти, односно повеќе шифри на потрошувач

 

Топол дом е наш заеднички интерес, а безбедноста на потрошувачите и вработените е наш врвен приоритет. Користете ги нашите електронски услуги и придонесете за заштита на животната средина.