Дефект на вод кај Градежен факултетПоради дефект на дистрибутивната мрежа на булевар Партизански Одреди, кај Градежен факултет, следниве објекти и попладнево (19.03.2020) ќе бидат без греење:

  • булевар Партизански Одреди број 33, 35, 37, 43 и 43Б
  • улица Рајко Жинзифов број 20, 23, 24, 26, 29, 34, 36, 38 и 40
  • улица 20-ти Октомври број 1, 3, 7, 9, 19 и 20
  • улица Владимир Полежановски број 10, 13, 14 и 24
  • улица Костурски Херои (29-ти Ноември) број 13, 15, 17, 31, 33 и 40
  • улица Петар Поп Арсов број 8, 12, 16 и 17
  • улица Апостол Гусларот број 8, 10 и 12
  • улица Борка Талевски број 15
  • улица Стефан Јакимов Дедов број 12, 16, 18 и 20

Екипите на Дистрибуција на топлина Балкан Енерџи работат на санација на дефектот.

Се очекува истиот да биде саниран вечерва, по што ќе биде воспоставена нормална испорака на топлина до потрошувачите од тој реон.