Дефект на улица Орце Николов

Поради дефект на дистрибутивната мрежа на улица Орце Николов, без греење ќе останат објектите на следните адреси:

  • улица Орце Николов парни броеви од 86А до 100
  • улица Н.Н.Борче парни броеви од 80 до 98
  • 8 Март од бр.1 до бр.20
  • Коле Неделковски од бр.3 до бр.16
  • Илинден од бр.45 до бр.82
  • Аминта Трети од бр.2 до бр.17
  • Роса Плавева бр.1А, 4 и 6
  • Ристо Шишков од бр.12 до бр.39
  • Пајак од бр.1 до бр.18
  • Ј.Х.Џинот бр.14, 19, 21 и 22

Екипите на Дистрибуција на топлина Балкан Енерџи работат на санација на дефектот, кој се очекува да биде завршен во текот на ноќните часови. Во утринските часови испораката веќе ќе биде нормализирана.