Дефект на ул.МосковскаЗаради дефект на вод на ул.Московска, вечерва (06.03.2016) без греење ќе останат објектите:

  • Архив на Град Скопје
  • Лондонска 2
  • Партизански Одреди 117, 119, 121, 123, 125, 127, 129, 131, 133
  • Његошева 21

Во тек е санација на дефектот. Утре (понеделник) се очекува нормализација на испораката на топлинска енергија.