Дефект на мрежа во населба Тафталиџе 1Поради дефект на дистрибутивната мрежа во населба Тафталиџе 1, без греење се објектите на следните улици:

  • ул.Букурешка бр.3, 5, 7, 9, 11, 23, 25, 39 и 43
  • ул.Прашка бр.36 и 42
  • ул.Париска бр.1, 5, 9 и 11

Екипите на Дистрибуција на топлина Балкан Енерџи работат на санација на дефектот, кој се очекува да биде завршен во текот на денешниот ден.