Дефект на мрежа во општина АеродромПоради дефект на вреловод во општина Аеродром, без греење утрово се објектите на следниве адреси:

–          Булевар Јане Сандански број 24, 26, 30, 32, 34, 36, 38, 40, 48, 50, 54, 56, 58, 60, 62, 70, 72, 74 и 76

–          Улица Васко Карангелевски ББ

–          Улица 3 Македонска бригада број 45 и 47

–          Улица 1615 број 4, 10, 12 и 16

Екипите на Дистрибуција на топлина Балкан Енерџи интензивно работат на санација на дефектот и се очекува дека истата да биде завршена во најкраток можен рок.