Дефект на мрежа во КарпошПоради дефект на дистрибутивната мрежа на булевар Партизански Одреди без греење ќе останат објектите на:

  • булевар Партизански Одреди број 93, 95, 97, 99, 101, 103, 105, 107, 109, 111
  • улица Хелсинки
  • улица Ташкентска број 14, 16Б, 18
  • улица Париска 19А, 19Б

Екипите на Дистрибуција на топлина Балкан Енерџи работат на санација на дефектот, по што испораката ќе биде нормализирана.

За повеќе информации обратете се во Центарот за грижа на потрошувачи на телефонскиот број 3076 200.