Дефект на мрежа во ЦентарПоради дефект на дистрибутивната мрежа во општина Центар, без греење ќе останат објектите:

  • СУГС Јосип Броз Тито
  • улица Димитрие Чуповски број 31
  • булевар Климент Охридски број 25, 27 и 29

Екипите на Дистрибуција на топлина Балкан Енерџи работат на санација на дефектот, по што испораката ќе биде нормализирана.

За повеќе информации обратете се во Центарот за грижа на потрошувачи на телефонскиот број 3076 200.