Дефект на мрежа во близина на Градскиот паркПоради дефект на дистрибутивната мрежа во близина на градскиот парк, без греење ќе останат објектите на следните адреси:

 • Илинден бр.77, 79, 81, 83, 84, 89
 • Илинден бр.82 – простории на Град Скопје и Државен завод за статистика
 • Илинден бр.88 – Зоолошка градина на град Скопје
 • Орце Николов бр.118А, 122, 138, 141, 143, 145
 • Орце Николов бб – Генералштаб на АРМ
 • Донбас бр. 1, 6, 7, 10, 11, 14
 • Алберт Ајнштајн бр.4, 6, 7, 8, 10
 • Михаил Цоков бр.1 – простории на општина Центар
 • Михаил Цоков бр.6
 • Андон Дуков бр.3
 • Аминта Трети бр. 1А

Екипите на Дистрибуција на топлина Балкан Енерџи работат на санација на дефектот, кој се очекува да биде завршен во текот денот. Испораката ќе биде нормализирана во најкраток можен рок.