Дефект на мрежа на улица ЛондонскаПоради дефект на дистрибутивната мрежа на улица Лондонска без греење ќе останат објектите на следните адреси:

 • Ул.Букурешка бр.2, 3, 5, 7, 9, 10, 11, 23, 25, 39, 41 и 43
 • Ул.Варшавска бр.5, 5А, 6А, 7, 9, 9А, 10, 15, 15А, 15Б, 17, 19, 20, 23, 26А, 32, 34, 36А, 36Б И 52
 • Ул.Варшавска бб – Пензиона комисија
 • Ул.Виенска бр.1Б и 4
 • Ул.Мексичка бр.1А, 2, 3, 4, 7, 8, 9, 11 и 12
 • Ул.Нобелова бр.11А
 • Ул.Париска бр.1, 5, 9, 11 и 11А
 • Бул.Партизански одреди бб – Институт за социолошко – политичко правни истражувања
 • Ул.Прашка бр.28, 36, 38 и 42
 • Ул.Ташкенска бр.2Б, 3Б, 4Б и 8
 • Ул.Хаванска бр.4 и 7
 • Ул.Хелсинки бр.15, 17, 19, 22, 24, 25, 26, 27, 31А и 33

Екипите на Дистрибуција на топлина Балкан Енерџи работат на санација на дефектот, кој се очекува да биде завршен во текот на ноќните часови. Во утринските часови испораката веќе ќе биде нормализирана.