Дефект на мрежа на ул.Мирка ГиноваПоради дефект на дистрибутивната мрежа на ул.Мирка Гинова, следниве објекти ќе бидат без греење:

  • ул.Мирка Гинова бр.11, 13, 15, 19А, 25 и 27
  • ул.Орце Николов бр.170, 172 и 176

Екипите на Дистрибуција на топлина Балкан Енерџи работат на санација на дефектот.

Се очекува истиот да биде саниран во најкраток можен рок.