Дефект на мрежа кај Зелен пазарПоради дефект на мрежа кај Зелен пазар во општина Центар, следните објекти се без греење:

  • улица Даме Груев број 1 (влезови 1, 2, 3 и 4)
  • булевар 11 Октомври број 16, 18, 20, 23A, 24, 26, 28, 30, 34, 38, 42, 42А, 44, 46, 86
  • булевар Кочо Рацин број 11, 13, 15, 17, 19, 32, 36, 38, 42, 72Г
  • улица Стив Наумов (Ленинградска) број 102А, 102Б, 103В

Санацијата на дефектот во моментов е во тек, а се очекува да заврши во текот на денот.