Дефект на мрежа – 17.11.2015Дефект на мрежа

Поради санација на дефект на мрежа ќе има прекин во испораката на топлинска енергија за објектите на:

  • ул.„Партениј Зографски“ бр.61А, 62, 65, 77А, 77Б, 79, 83, 83А, 83Б и 91
  • ул.„Периша Савељиќ“ бр.5 и 9,
  • ул.„Салвадор Аљенде“ бр.14.

Дефектот се очекува да биде саниран во текот на денешниот ден.