Дефект на мрежа – 16.11.2015Дефект на мрежа

Поради санација на дефект на мрежа ќе има прекин во испораката на топлинска енергија за објектите на:

  • ул. „Карпошово востание“ бр.4,
  • ул.„Драгиша Мишовиќ“ бр.3, 5, 7, 8 и 12,
  • ул.„Роберт Кох“ бр.1, 2 и 3 и
  • ул.„Трифун Пановски“ бр.1 и 3.

Дефектот се очекува да биде саниран во текот на денешниот ден.