Соопштенија за јавност

Завршува грејната сезона 2018/2019

2 мај 2019

Во согласност со Правилата за снабдување со топлинска енергија, заврши грејната сезона 2018/2019. Грејната сезона за 2018/ 2019 започна вообичаено, односно на 15 октомври 2018 година и беше продолжена до 23.04.2019.

Прочитај повеќе

АКЦИЈА ЗА БЕСПЛАТНО ПРИКЛУЧУВАЊЕ ВО СИСТЕМОТ ЗА ТОПЛИНСКА ЕНЕРГИЈА

25 април 2019

До 30-ти јуни 2019 година, Снабдување со топлина Балкан Енерџи, за да им овозможи на што поголем број исклучени потрошувачи да ги користат придобивките на системот за централното греење, нуди повторно можност за бесплатно приклучување.

Прочитај повеќе

Информација за исклучените потрошувачи од централниот систем за греење

19 април 2019

Снабдување со топлинска енергија Балкан енерџи ДООЕЛ Скопје е друштво кое врши регулирана енергетска дејност снабдување со топлинска енергија, за што поседува лиценца издадена од Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија.

Прочитај повеќе