Соопштенија за јавност

Времен прекин во испораката на топлинска енергија за дел од потрошувачите во оштина Центар заради два помали дефекти

18 јануари 2017

18.01.2017, Скопје – Дел од потрошувачите во општината Центар  имаат времен прекин на испораката на топлинска енергија заради дефект. Имено се работи за течење на неактивен приклучок на ул. Апостол Гусларот број 17 заради што неколки објекти на огран...

Прочитај повеќе

Нормализирана испораката на топлинска енергија за дел од потрошувачите во населбата Тафталиџе 1

16 јануари 2017

16.01.2017, Скопје – Испораката на топлинска енергија за потрошувачите во населбата Тафталиџе 1 во општината Карпош е целосно нормализирана. Потрошувачите од овој реон, утринава добија навремена испорака на топлинска енергија, согласно редовната дина...

Прочитај повеќе

Времен прекин во испораката на топлинска енергија за дел од потрошувачите во населбата Тафталиџе 1 поради дефект

15 јануари 2017

15.01.2017, Скопје – Дел од потрошувачите во населбата Тафталиџе 1 во општината Карпош имаат времен прекин на испораката на топлинска енергија кој ќе трае до крај на времето за испорака односно 22:00 часот. Причина за прекинот на испораката на топлин...

Прочитај повеќе

Испораката на топлинска енергија се одвива нормално, потрошувачите да внимаваат на внатрешната инсталација

15 јануари 2017

15.01.2017, Скопје –  Испораката на топлинска енергија преку централниот вреловоден систем се одвива нормално, без сериозни дефекти и потрошувачите се снабдуваат со топлинска енергија согласно потребните дневни дијаграми на испорака. Екипите на Дистр...

Прочитај повеќе

Нормализирана испораката на топлинска енергија за дел од потрошувачите во населбата Капиштец  

15 јануари 2017

15.01.2017, Скопје –  Испораката на топлинска енергија за дел од потрошувачите во населбата Капиштец во општината Центар е целосно нормализирана, откако екипите на Дистрибуција со топлина Балкан енерџи го о...

Прочитај повеќе

Прекин во испораката на топлинска енергија за дел од потрошувачите во населбата Капиштец поради дефект

14 јануари 2017

14.01.2017, Скопје – Дел од потрошувачите во населбата Капиштец во општината Центар имаат прекин во испораката на топлинска енергија заради дефект на секундарен вод на улицата Загребска. Без топлинска енргија се потрошувачите на улиците:

Дефектот целосно отстранет, нормализирана испораката на топлинска енергија во центарот на Скопје и делови од „Карпош“

13 јануари 2017

13.01.2017, Скопје – Откако беше нормализирана испораката на топлинска енергија во текот на вчерашниот ден, за потрошувачите од централното градско подрачје и делови на општината Карпош, целосно е отстранет и дефектот кои предизвика прекин на испорак...

Прочитај повеќе

Испораката на топлинска енергија во централниот дел на Скопје и делови од општина Карпош нормализирано

12 јануари 2017

12.01.2017, Скопје –Eкипите на Дистрибуција со топлина Балкан енеџи повторно ја воспоставија испораката на топлинска енергија  за потрошувачите во централното градско подрачје и делови од општина Карпош. Потрошувачите од овие делови на Скопје постепе...

Прочитај повеќе

Заради поголем дефект прекината испораката на топлинска енергија во централното градско подрачје на Скопје и делови од општина Карпош

12 јануари 2017

12.01.2017, Скопје – Поради дефект (губење на вода) во дел од толинската мрежа прекината е испораката на топлинска енергија за дел од потрошувачите во централното градско подрачје и делови од општина Карпош. Екипите на Дистрибуција со топлина Балкан ...

Прочитај повеќе

Воспоставено редовно снабдување со топлинска енергија во населбата Тафталиџе 1

4 јануари 2017

04.01.2017, Скопје – По брза интервенција на екипите на Дистрибуција на топлина Балкан енерџи, вчера во 17.30 часот, отстранет е дефектот на толинската мрежа на ул. „Варшавска“, што предизвика затворање на магистралниот цевковод Ц2 од Топланата „Запа...

Прочитај повеќе
Страна 5 од 8« Прва...34567...Последна »