Соопштенија за јавност

Отстранет дефектот во дистрибутивната мрежа во општината Центар

12 април 2017

12.04.2017, Скопје – Екипите на Дистрибуција со топлина Балкан енерџи го санираа дефектот во секундарната дистрибутивна топлинска мрежа што се појави вчера на дел од територијата на општина Центар. Со ова, од попладнето денеска (12.04.2017) се вос...

Прочитај повеќе

Заради дефект во дистрибутивната мрежа прекината испораката на топлинска енергија за неколку потрошувачи во општината Центар

11 април 2017

11.04.2017, Скопје – Зарди дефект во секундарната дистрибутивна топлинска мрежа кај потрошувачите на улиците Мито Хаџивасилев - Јасмин број 26 и 30, Македонија број 3 и 5 и Даме Груев број 5, прекината е испораката на топлинска енергија. Екипите н...

Прочитај повеќе

Нормализирана испораката на топлинска енергија во неколку објекти во строгиот центар на градот

31 март 2017

31.03.2017, Скопје –  По брза интервенција на екипите на „Дистрибуција со топлина Балкан енерџи“ отстранет е дефект на дистрибутивната топлинска мрежа во строгиот центар на градот кој предизвика прекин на испораката на топлинска енергија кај дел од п...

Прочитај повеќе

Дефект во мрежата ја прекина испораката на топлинска енергија во неколку објекти во строгиот центар на градот

30 март 2017

30.03.2017, Скопје –  Дефект на дистрибутивна топлинска мрежа во строгиот центар на градот предизвика прекин на испораката на топлинска енергија во објектите лоцирани на улица „Никола Кљусев“ со броеви: 1, 2, 3 и 7; на улицата „Максим Горки“, со брое...

Прочитај повеќе

БЕГ со сервис за брз и едноставен пристап до сите информации и услуги

15 март 2017

Скопје, 15.03.2017 – Повеќе од половината или 64% од потрошувачите приклучени на централниот систем за топлинска енергија на БЕГ имаат голема доверба во компанијата, покажува последното истажување на мислењето на потрошувачите. Истото истражување, сп...

Прочитај повеќе

Поради предностите што ги нуди централниот систем за греење расте бројот на нови потрошувачи кои се приклучуваат на парно во Скопје

8 март 2017

  Скопје, 08.03.2017 – Бројот на нови потрошувачи кои се приклучуваат на централниот систем за топлинска енергија, односно парно греење во Скопје е во пораст. Од почетокот на 2016 година до сега, компанијата „Снабдување со топлина – Балкан ен...

Прочитај повеќе

Нормализирана испораката на топлинска енергија за неколку потрошувачи на улиците „Дрезденска“ и „Алжирска“

7 март 2017

07.03.2017, Скопје – Испораката на топлинска енергија за неколку потрошувачи на улиците  „Дрезденска“ и „Алжирска“ во општината Карпош е нормализирана. По брзата интрвенција на екипите на „Дистрибуција на топлина Балкан енерџи„ дефектот во секундарна...

Прочитај повеќе

Нов дефект повторно ја прекина испораката на топлинска енергија за неколку потрошувачи на улиците „Дрезденска“ и „Алжирска“

5 март 2017

05.03.2017, Скопје – Нов дефект во секундарната дистрибутивна топлинска мрежа на улиците „Дрезденска“ и „Алжирска“ во општината Карпош, предизвика повторен прекин на испораката на топлинска енергија кај дел од објектите лоцирани на овие две улици,...

Прочитај повеќе

Заради дефект во дистрибутивната мрежа прекината испораката на топлинска енергија за неколку потрошувачи на улиците Дрезденска и Алжирска

3 март 2017

03.03.2017, Скопје – Зарди дефект во секундарната дистрибутивна топлинска мрежа на улиците „Дрезденска“ и „Алжирска“ во општината Карпош, кај мал дел од потрошувачите е прекината испораката на топлинска енергија. Без топлинска енергија се објектит...

Прочитај повеќе

Нормализирана испораката на топлинска енегија за дел од потрошувачите во општина Центар

18 јануари 2017

18.01.2017, Скопје – Испораката на топлинска енергија за дел од потрошувачите во општината Центар  е нормализирана. Екипите на Дистрибуција со топлина Балкан енерџи го отстранија дефектот, на улицата Апостол Гусларот број 17, по што испораката на топ...

Прочитај повеќе
Страна 4 од 8« Прва...23456...Последна »