Известувања

Попис на грејни тела – радијатори

8 јануари 2015

Почитувани потрошувачи, Ве известуваме дека во тек е процесот на увид и попис на Вашите грејни тела (радијатори). Со пописот ќе се направи увид и премер на Вашите грејни тела и ажурирање на инсталираната снага на Вашиот објект, која е основ за де...

Прочитај повеќе