Известувања

Услови за испорака на топлинска енергија за 27.04.2022 година

26 април 2022

Ги информираме потрошувачите дека, за ден 27.04.2022 година, не се исполнети условите за производство и испорака на топлинска енергија до потрошувачите. Оваа информaција е согласно одлуката на Регулаторната комисија за ен...

Прочитај повеќе

Известување за неработни денови на наплатните центри на БЕГ за време на Велигденските празници

21 април 2022

Информираме дека наплатните центри на компанијата нема да работат во периодот од петок (22.04.2022) до понеделник (25.04.2022) по повод Велигденските празници. Наплатните центри продолжуваат со работа во Вторник (...

Прочитај повеќе