Соопштенија за јавност

Дефект на мрежа – 16.11.2015

16 ноември 2015

Дефект на мрежа

Поради санација на дефект на мрежа ќе има прекин во испораката на топлинска енергија за објектите на:
  • ул. „Карпошово востание“ бр.4,
  • ул.„Драгиша Мишовиќ“ бр.3, 5, 7, 8 и 12,
  • ул.„Роберт Ко...

    Прочитај повеќе

Пломбирање на исклучени потрошувачи

20 март 2015

Почитувани потрошувачи, Ве известуваме дека во тек е пломбирање на веќе исклучените потрошувачи. Пломбирањето на исклучените потрошувачи е во функција на заштита на потрошувачите од диво приклучување на веќе исклучените (пасивни) потрошувачи кои ...

Прочитај повеќе

Присилно исклучување на потрошувачи

15 јануари 2015

Почитувани потрошувачи, Ве известуваме дека согласно член 55 став 1 од Правилата за снабдување со топлинска енергија, во тек се активности за присилно исклучување на потрошувачи кои имаат неплатени 5 и повеќе фактури....

Прочитај повеќе

Попис на грејни тела – радијатори

8 јануари 2015

Почитувани потрошувачи, Ве известуваме дека во тек е процесот на увид и попис на Вашите грејни тела (радијатори). Со пописот ќе се направи увид и премер на Вашите грејни тела и ажурирање на инсталираната снага на Вашиот објект, која е основ за де...

Прочитај повеќе