Грејна сезона 2021/2022

Известување за неработни денови на наплатните центри на БЕГ за време на Велигденските празници

21 април, 2022

Информираме дека наплатните центри на компанијата нема да работат во периодот од петок (22.04.2022) до понеделник (25.04.2022) по повод Велигденските празници. Наплатните центри продолжуваат со работа во Вторник (...

Прочитај повеќе

Информација за режимот на испорака на топлинска енергија на потрошувачите

10 јануари, 2022

Во врска со зачестените информации во медиумите во однос на квалитетот на централното греење, сакаме да истакнеме дека системот за централно греење со кој управува БЕГ е целосно во функција и испораката на топлинска енергија до потрошувачите е соглас...

Прочитај повеќе