Грејна сезона 2020/2021

Не е исполнет условот за испорака на топлинска енергија за 09.10.2020 година

8 октомври, 2020

Почитувани потрошувачи, според известувањето од УХМР, прогнозираната средна надворешна температура за 09.10.2020 изнесува 12,5oC, што значи условот за старт на топланите не е исполнет.

Прочитај повеќе

Не е исполнет условот за испорака на топлинска енергија за 08.10.2020 година

7 октомври, 2020

Почитувани потрошувачи, според известувањето од УХМР, прогнозираната средна надворешна температура за 08.10.2020 изнесува 13oC, што значи условот за старт на топланите не е исполнет.

Прочитај повеќе

Не е исполнет условот за испорака на топлинска енергија за 07.10.2020 година

6 октомври, 2020

Почитувани потрошувачи, според известувањето од УХМР, прогнозираната средна надворешна температура за 07.10.2020 изнесува 16oC, што значи условот за старт на топланите не е исполнет.

Прочитај повеќе

Не е исполнет условот за испорака на топлинска енергија за 06.10.2020 година

5 октомври, 2020

Почитувани потрошувачи, според известувањето од УХМР, прогнозираната средна надворешна температура за 06.10.2020 изнесува 17oC, што значи условот за старт на топланите не е исполнет.

Прочитај повеќе

Не е исполнет условот за испорака на топлинска енергија за 05.10.2020 година

4 октомври, 2020

Почитувани потрошувачи, според известувањето од УХМР, прогнозираната средна надворешна температура за 05.10.2020 изнесува 20oC, што значи условот за старт на топланите не е исполнет.

Прочитај повеќе

Не е исполнет условот за испорака на топлинска енергија за 04.10.2020 година

3 октомври, 2020

Почитувани потрошувачи, според известувањето од УХМР, прогнозираната средна надворешна температура за 04.10.2020 изнесува 19 степени, што значи условот за старт на топланите не е исполнет.

Прочитај повеќе

Подготовки за почеток на грејната сезона

28 септември, 2020

Потрошувачите, заедниците на сопственици и управителите да проверат дали грејните инсталации во објектите се подготвени за грејната сезона Согласно законските прописи, грејната сезона може да започне од први октомври доколку прогнозираната средна надворешна температу

Прочитај повеќе