Грејна сезона 2019/2020

Промена на работно време на наплатните центри на БЕГ

29 март, 2020

Во интерес на јавното здравје и справување со заканата од корона вирусот, од денес 30.03.2020, Групацијата БАЛКАН ЕНЕРЏИ ГРУП АД Скопје изврши промена на работното време на наплатните центри, како дополнителна мерки за заштита на потрошувачите и вработените.

Прочитај повеќе

Скратено работно време на наплатните центри на БЕГ

22 март, 2020

Во услови на засилени мерки за заштита на вработените и потрошувачите од ширење на корона вирусот во земјата, од денес 23.03.2020, Групацијата БАЛКАН ЕНЕРЏИ ГРУП АД Скопје презема дополнителни мерки за заштита на корисниците и вработените.

Прочитај повеќе

Дефект на вод кај Градежен факултет

18 март, 2020

Поради дефект на дистрибутивната мрежа на булевар Партизански Одреди, кај Градежен факултет, следниве објекти попладнево ќе бидат без греење:

 • булевар Партизански Одреди број 33, 35, 37, 43 и 43Б
 • улица Рајко Жинзифов број 20, ...

  Прочитај повеќе

Скратено работно време на наплатните центри на БЕГ

17 март, 2020

Во услови на засилени мерки за заштита на вработените и потрошувачите од ширење на корона вирусот во земјата, од денес 17.03.2020, наплатните центри на компанијата ќе работат со скратено унифицирано работно време

Прочитај повеќе

БЕГ во интерес на јавното здравје во следниот период ќе работи со редуциран број на извршители

12 март, 2020

Групацијата БАЛКАН ЕНЕРЏИ ГРУП АД Скопје во интерес на јавното здравје и справување со заканата од корона вирусот, во согласност со препораките од Министерството за здравство, Владата на Република Северна Македонија и СЗО, во...

Прочитај повеќе

Дефект на мрежа во населба Аеродром

3 март, 2020

Поради дефект на дистрибутивната мрежа во населба Аеродром, следниве објекти попладнево ќе бидат без греење:

 • улица Владимир Комаров (23-ти Октомври) број 7, 8, 9 и 10
 • сите објекти на булевар Кузман Јосифовски Питу
 • Прочитај повеќе

Дефект на мрежа на ул.Мирка Гинова

29 февруари, 2020

Поради дефект на дистрибутивната мрежа на ул.Мирка Гинова, следниве објекти ќе бидат без греење:

 • ул.Мирка Гинова бр.11, 13, 15, 19А, 25 и 27
 • ул.Орце Николов бр.170, 172 и 176
Екипите на Дистрибуција на топлина Ба...

Прочитај повеќе

Дефект на мрежа во населба Аеродром

19 февруари, 2020

Поради дефект на дистрибутивната мрежа во населба Аеродром, следниве објекти вечерва ќе бидат без греење:

 • Булевар Јане Сандански број 35, 37, 39, 41, 43, 45, 47, 49, 51, 53, 59, 61, 63, 65, 67 и 69
 • Булевар АСНОМ (по старо АВН...

  Прочитај повеќе