Грејна сезона 2018/2019

Продолжува акцијата на БЕГ за бесплатно приклучување во системот за топлинска енергија

13 август, 2018

До 15 Септември 2018 година, Снабдување со топлина Балкан Енерџи нуди можност за бесплатно приклучување во системот за топлинска енергија, продолжувајќи ја акцијата за бесплатен приклучок од претходните грејни сезони. Акцијата за приклучување ќе б...

Прочитај повеќе