Автор Тони Ѓуровски

Поради надворешните временски услови грејната сезона 2020/2021 е продолжена

15 април, 2021

Испораката на топлинска енергија до потрошувачите на системот за централно греење се врши по правила, наложени од страна на Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на СРМ.

Прочитај повеќе

МОЈ СЕРВИС - современ сервис за внатрешна грејна инсталација, по конкуретни цени и гаранција за секоја интервенција

15 декември, 2020

„МОЈ СЕРВИС“ им овозможува на потрошувачите  сервисни услуги како и утврдување на причината за дефекти на внатрешната грејна инсталација со цел да се осигура нејзината функционалност за квалитетно снабдување со топлинска енергија.

Прочитај повеќе