Автор STBE BEG

Над половина од потрошувачите ќе добијат пониски порамнителни фактури за греење

10 јуни, 2021

Поголем дел од приклучените потрошувачи кои ги плаќаат фактурите на 12 месечни рати (53%) оваа грејна сезона ќе добијат пониски порамнителни фактури споредено со авансните. Сепак, висината на порамнителните фактури е различна за секој потрошувач и зависи од карактеристикит

Прочитај повеќе

Заврши грејната сезона 2020/2021

1 мај, 2021

Jа информираме јавноста дека согласно регулативата, грејната сезона 2020/2021 е официјално завршена за потрошувачите приклучени на системот за централно греење во градот Скопје со кој управува БЕГ.

Прочитај повеќе