Автор Елена Китановска

Дефект на мрежа во Карпош

7 октомври, 2021

Поради дефект на дистрибутивната мрежа на булевар Партизански Одреди без греење ќе останат објектите на:

  • булевар Партизански Одреди број 93, 95, 97, 99, 101, 103, 105, 107, 109, 111
  • улица Хелсинки
Екипите на Дист...

Прочитај повеќе

ПРИЕМ НА РЕКЛАМАЦИИ - ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА

5 октомври, 2021

Почитувани потрошувачи, Ве информираме дека поради технички зафат, Центарот за грижа за потрошувачи нема да биде достапен на 06.10.2021 година, од 09 до 16 часот. Во привремен прекин ќе бидат услугите достапни преку говорниот автомат на 02/3076...

Прочитај повеќе

Дефект на мрежа во Карпош 1

17 март, 2021

Поради дефект на дистрибутивната мрежа во населба Карпош 1, без греење ќе бидат објектите на:

  • улица Бранислав Нушиќ број 2 и 6
  • улица Иван Аговски број 3 и 7
Санацијата на дефектот е во тек. Прекинот на испорак...

Прочитај повеќе

Известување за пријавувањето на рекламации

18 февруари, 2021

Потрошувачите кои ќе наидат на проблем со пријавување на рекламации во Центарот за грижа за потрошувачи на телефонскиот број 02/3076-200 (неможност да се одбере опција од говорниот автомат), своите рекламации и барања можат да ги поднесат и на телефо...

Прочитај повеќе

Дефект на мрежа на вод кон Кале

10 јануари, 2021

Поради голем дефект на дистрибутивната мрежа на водот кон Кале, без греење ќе бидат објектите на ЕВН и Музеј на современа уметност. Дефектот ќе биде саниран во најкраток можен рок....

Прочитај повеќе

Саниран е оштетениот топловод и нормализирана е испораката на топлинска енергија за потрошувачите во населбата Кисела Вода

8 декември, 2020

Екипите на БЕГ во најкраток можен рок ја завршија санацијата на топловодот кој беше  оштетен од страна изведувачот на градежни активности за новопроектираната улица ”Есенинова”. Од 16:30 часот нормализирана е испораката на топлинска енергија за потро...

Прочитај повеќе

Оштетена топловодна мрежа од изведувач на градежни активности на улица “Есенинова”

Изведувач на градежни активности оштети топловодна мрежа поради што има прекин на испорака на топлинска енергија за потрошувачите во населбата Кисела Вода   При изведба на градежни активности за новопроектираната ...

Прочитај повеќе

Привремен прекин на дежурниот телефон 3076-200 (бројот 075-400-100 останува во функција)

4 декември, 2020

Заради прекин во телекомуникациските услуги од провајдерот, дежурниот телефонски број на Центарот за грижа за потрошувачи, 02/3076-200 ќе биде во прекин. За пријавување на итни дефекти, како течење од внатрешната грејна инсталација, Ве молиме јаве...

Прочитај повеќе

Нормализирана испорака на енергија од Топлана Исток

2 декември, 2020

По отстранување на дефектот во електродистрибутивниот систем, кој предизвика испад на работата на топлана Исток од 16:40 до 17:40 часот, повторно е воспоставена нормална испорака на топлинска енергија за потрошувачите од реоните на Ново Лисиче, Аерод...

Прочитај повеќе

Испад на Топлана Исток поради дефект на електродистрибутивната мрежа

Поради дефект на мрежата на ЕВН во тој реон, топлана Исток не испорачува топлинска енергија кон потрошувачите на Ново Лисиче, Аеродром, Кисела Вода и Центар. Очекуваме дефектот набрзо да се санира и повторно да се воспостави нормална испорака на т...

Прочитај повеќе