Известувања

Известување за неработни денови на наплатните центри на БЕГ

30 април 2022

Информираме дека наплатните центри на компанијата нема да работат во сабота (30.04.2022) по повод првомајските празници 

Прочитај повеќе

Заврши грејната сезона 2021/2022

29 април 2022

Jа информираме јавноста дека, согласно регулативата, грејната сезона 2021/2022 е официјално завршена за потрошувачите приклучени на системот за централно греење во градот Скопје со кој управува БЕГ.

Прочитај повеќе

Услови за испорака на топлинска енергија за 30.04.2022 година

29 април 2022

Ги информираме потрошувачите дека, за ден 30.04.2022 година, не се исполнети условите за производство и испорака на топлинска енергија до потрошувачите.

Прочитај повеќе

Информација за режимот на испорака на топлинска енергија на потрошувачите

10 јануари 2022

Во врска со зачестените информации во медиумите во однос на квалитетот на централното греење, сакаме да истакнеме дека системот за централно греење со кој управува БЕГ е целосно во...

Прочитај повеќе

Ново работно време на наплатните центри на БЕГ

29 ноември 2021

Информираме дека од денес 29.11.2021, наплатните центри на компанијата ќе работат со ново работно време и тоа, од понеделник до петок од 8.00 до 19.30 часот а во саботите од 9.00 до 14 часот

Прочитај повеќе

БЕГ-Снабдување воведе нова веб-услуга за брзо плаќање фактури

5 март 2021

“БРЗО ПЛАЌАЊЕ” е новата веб-услуга за електронско плаќање на фактурите за топлинска енергија, без банкарски провизии.

Прочитај повеќе

Плаќајте ги сметките за топлинска енергија електронски

16 декември 2020

Снабдување со топлина Балкан енерџи со услугата „ BegEPay (Плати сметка) “ им овозможува на потрошувачите електронски да ги плаќаат сметките, односно фактурите за топлинска енергија.

Прочитај повеќе

МОЈ СЕРВИС - современ сервис за внатрешна грејна инсталација, по конкуретни цени и гаранција за секоја интервенција

15 декември 2020

„МОЈ СЕРВИС“ им овозможува на потрошувачите  сервисни услуги како и утврдување на причината за дефекти на внатрешната грејна инсталација со цел да се осигура нејзината функционалност за квалитетно снабдување...

Прочитај повеќе

Фактурите за топлинска енергија може да се добиваат по електронска пошта

1 декември 2020

Снабдување со топлина Балкан енерџи со услугата „е-фактура“ им овозможува на потрошувачите да ги добиваат фактурите за топлинска енергија по електронска пошта.

Прочитај повеќе