Контакт


СЕКТОР ГРИЖА ЗА ПОТРОШУВАЧИ

Телефон: (02)3 076 200
СМС пораки на мобилен телефон: 076 350 567
E-mail: contact@beg-snabduvanje.com.mk
Адреса: ул. Лондонска бр. 8, 1000 Скопје

Снабдување со Топлина БАЛКАН ЕНЕРЏИ ДООЕЛ – Скопје

Тел. (архива): (02)5 514 011
Факс: (02)5 514 032
E-mail: contact@beg-snabduvanje.com.mk
Адреса: ул. Лондонска бр. 8, 1000 Скопје

 

Подружница Запад

Тел. (архива): (02)5 514 011
Факс: (02)5 514 032
Адреса: ул. Лондонска бр. 8, 1000 Скопје

 

Подружница Центар

Тел.: (02)5 514 069
Факс: (02)5 514 032
Адреса: ул. Кочо Рацин бр. 33, Олимписки Базен, 1000 Скопје

 

Подружница Исток

Тел. (архива): (02)5 514 097
Факс: (02)5 514 032
Адреса: ул. Јане Сандански бр. 49, 1000 Скопје

 

Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Наслов

Вашата порака