Соопштенија за јавност

Известување за преселување на наплатен центар

30 декември 2015

Почитувани потрошувачи, Ве известуваме дека од 01.01.2016 година наплатниот центар на Снабдување со топлина БАЛКАН ЕНЕРЏИ ДООЕЛ Скопје лоциран на адреса бул. Партизански одреди бр. 22 (во објектот на Градска библиотека Брака Миладиновци) е преселен на адреса бул. Кочо Рацин бр. 33

Прочитај повеќе

Дефект на мрежа – 17.11.2015

17 ноември 2015

Дефект на мрежа Поради санација на дефект на мрежа ќе има прекин во испораката на топлинска енергија за објектите на: ул.„Партениј Зографски“ бр.61А, 62, 65, 77А, 77Б, 79, 83, 83А, 83Б и 91 ул.„Периша Савељиќ“ бр.5 и 9, ул.„Салвадор Аљенде“ бр.14. Дефектот се очекува да биде саниран во теко

Прочитај повеќе

Дефект на мрежа – 16.11.2015

16 ноември 2015

Дефект на мрежа Поради санација на дефект на мрежа ќе има прекин во испораката на топлинска енергија за објектите на: ул. „Карпошово востание“ бр.4, ул.„Драгиша Мишовиќ“ бр.3, 5, 7, 8 и 12, ул.„Роберт Кох“ бр.1, 2 и 3 и ул.„Трифун Пановски“ бр.1 и 3. Дефектот се очекува да биде санир

Прочитај повеќе

Пломбирање на исклучени потрошувачи

20 март 2015

Почитувани потрошувачи, Ве известуваме дека во тек е пломбирање на веќе исклучените потрошувачи. Пломбирањето на исклучените потрошувачи е во функција на заштита на потрошувачите од диво приклучување на веќе исклучените (пасивни) потрошувачи кои им се испорачува топлинс

Прочитај повеќе

Присилно исклучување на потрошувачи

15 јануари 2015

Почитувани потрошувачи, Ве известуваме дека согласно член 55 став 1 од Правилата за снабдување со топлинска енергија, во тек се активности за присилно исклучување на потрошувачи кои имаат неплатени 5 и повеќе фактури.

Прочитај повеќе

Попис на грејни тела – радијатори

8 јануари 2015

Почитувани потрошувачи, Ве известуваме дека во тек е процесот на увид и попис на Вашите грејни тела (радијатори). Со пописот ќе се направи увид и премер на Вашите грејни тела и ажурирање на инсталираната снага на Вашиот објект, која е основ за дефинирање на потребната количи

Прочитај повеќе

Попис на ЕВН броила во Вашите подстаници

8 јануари 2015

Почитувани потрошувачи, Ве известуваме дека во тек е собирање податоци за куќните совети со цел попис на ЕВН броилата во Вашите подстаници. Во прилог е формуларот до Управителот/Претседателот на заедница на сопственици кој што треба да биде пополнет.

Прочитај повеќе
Страна 7 од 7« Прва...34567