Соопштенија за јавност

Заради дефект во дистрибутивната мрежа прекината испораката на топлинска енергија за неколку потрошувачи на улиците Дрезденска и Алжирска

3 март 2017

03.03.2017, Скопје – Зарди дефект во секундарната дистрибутивна топлинска мрежа на улиците „Дрезденска“ и „Алжирска“ во општината Карпош, кај мал дел од потрошувачите е прекината испораката на топлинска енергија. Без топлинска енергија се објектите на улица „Дрезденска“

Прочитај повеќе

Нормализирана испораката на топлинска енегија за дел од потрошувачите во општина Центар

18 јануари 2017

18.01.2017, Скопје – Испораката на топлинска енергија за дел од потрошувачите во општината Центар  е нормализирана. Екипите на Дистрибуција со топлина Балкан енерџи го отстранија дефектот, на улицата Апостол Гусларот број 17, по што испораката на топлинска енергија за потрошув

Прочитај повеќе

Времен прекин во испораката на топлинска енергија за дел од потрошувачите во оштина Центар заради два помали дефекти

18 јануари 2017

18.01.2017, Скопје – Дел од потрошувачите во општината Центар  имаат времен прекин на испораката на топлинска енергија заради дефект. Имено се работи за течење на неактивен приклучок на ул. Апостол Гусларот број 17 заради што неколки објекти на огранокот од улицата Рајко Жинзиф

Прочитај повеќе

Нормализирана испораката на топлинска енергија за дел од потрошувачите во населбата Тафталиџе 1

16 јануари 2017

16.01.2017, Скопје – Испораката на топлинска енергија за потрошувачите во населбата Тафталиџе 1 во општината Карпош е целосно нормализирана. Потрошувачите од овој реон, утринава добија навремена испорака на топлинска енергија, согласно редовната динамика. Екипите на Дистрибу

Прочитај повеќе

Времен прекин во испораката на топлинска енергија за дел од потрошувачите во населбата Тафталиџе 1 поради дефект

15 јануари 2017

15.01.2017, Скопје – Дел од потрошувачите во населбата Тафталиџе 1 во општината Карпош имаат времен прекин на испораката на топлинска енергија кој ќе трае до крај на времето за испорака односно 22:00 часот. Причина за прекинот на испораката на топлинска енергија на долунаведенит

Прочитај повеќе

Испораката на топлинска енергија се одвива нормално, потрошувачите да внимаваат на внатрешната инсталација

15 јануари 2017

15.01.2017, Скопје –  Испораката на топлинска енергија преку централниот вреловоден систем се одвива нормално, без сериозни дефекти и потрошувачите се снабдуваат со топлинска енергија согласно потребните дневни дијаграми на испорака. Екипите на Дистрибуција на топлина Балк

Прочитај повеќе

Нормализирана испораката на топлинска енергија за дел од потрошувачите во населбата Капиштец  

15 јануари 2017

15.01.2017, Скопје –  Испораката на топлинска енергија за дел од потрошувачите во населбата Капиштец во општината Центар е целосно нормализирана, откако екипите на Дистрибуција со топлина Балкан енерџи го отстранија дефектот н секундарниот вод на улицата Загребска, во доцнит

Прочитај повеќе

Прекин во испораката на топлинска енергија за дел од потрошувачите во населбата Капиштец поради дефект

14 јануари 2017

14.01.2017, Скопје – Дел од потрошувачите во населбата Капиштец во општината Центар имаат прекин во испораката на топлинска енергија заради дефект на секундарен вод на улицата Загребска. Без топлинска енргија се потрошувачите на улиците: Загребска од број 1 до број 19а Антон Па

Прочитај повеќе

Дефектот целосно отстранет, нормализирана испораката на топлинска енергија во центарот на Скопје и делови од „Карпош“

13 јануари 2017

13.01.2017, Скопје – Откако беше нормализирана испораката на топлинска енергија во текот на вчерашниот ден, за потрошувачите од централното градско подрачје и делови на општината Карпош, целосно е отстранет и дефектот кои предизвика прекин на испораката за овие потрошувачи. У

Прочитај повеќе

Испораката на топлинска енергија во централниот дел на Скопје и делови од општина Карпош нормализирано

12 јануари 2017

12.01.2017, Скопје –Eкипите на Дистрибуција со топлина Балкан енеџи повторно ја воспоставија испораката на топлинска енергија  за потрошувачите во централното градско подрачје и делови од општина Карпош. Потрошувачите од овие делови на Скопје постепено, во текот на вечерва д

Прочитај повеќе
Страна 4 од 7« Прва...23456...Последна »