Соопштенија за јавност

БЕГ-Снабдување воведе електронски систем за плаќање на сметките за топлинска енергија

web-slajder-beg-1

22 ноември, 2016

22.11.2016, Скопје – Снабдување со топлина Балкан енерџи воведе нова дополнителна можност за електронско плаќање на сметките, односно фактурите за топлинска енергија. Новата BegEPay платформа на потрошувачите им овозможува...

Прочитај повеќе

Воспоставено редовното снабдување со топлинска енергија во центарот на Скопје

Снабдување со Топлина Балкан Енерџи Дооел Скопје е друштво за снабдување со топлинска енергија. Основна мисија и цел на друштвото е да обезбеди сигурно, континуирано и квалитетно снабдување со топлинска енергија согласно правилата за снабдување со топлинска енергија.  Повеќе

31 октомври, 2016

31.10.2016, Скопје – Денеска, во раните утрински часови, екипите на БЕГ-Дистрибуција го отстранија големиот дефект на секундарната дистрибутивна топлинска мрежа во близина на Клиниката по хируршки болести „Св. Наум...

Прочитај повеќе